SON DAKİKA

Ak Parti Tutak Aday Adayı Harun Zülküf Arslan

Ak Parti Tutak Aday Adayı Harun Zülküf Arslan 08 Kasım, 2018 03:28 Güncelleme: 08 Kasım, 2018 03:28 Ak Parti Tutak Aday Adayı Harun Zülküf Arslan

Ak Parti Tutak Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Eden Harun Zülküf Arslan Resmi Başvurusunu Bugün Gerçekleştirerek Aday Adaylığını Açıklamış Oldu.


Ağrı Devlet Hastanesi eski Müdürü Harun Zülküf Arslan uzun zamandır çalışmasını yaptığı Tutak Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa ederek bugün resmen başvurusunu gerçekleştirdi.


İl Başkanı Abbas Aydın'a da nezaket ziyaretinde bulunan Arslan ;Bugün inandığım bir bir hedefe yürümek yolunda ilk adımımızı atarak başurumuzu gerçekleştirdik.Bu güne dek bu Millete hizmet etmeyi görev telakki etmiş bir anlayışla yetiştirildik ve bize düşen görev neyse sorgulamadan en ideal şekli ile ifa etmeye çalıştık.


Bundan sonraki süreçte ilçeme ve ilçe halkıma bir kardeşleri olarak kültürlerin iç içe geçtiği ahengi bozmayacak bir anlayışla iki geçeyi birleştirecek icraatlar sergilemeyi hedefliyorum.Çıktığımız yolun kutlu bir yol olduğuna inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum.


Bu vesile ile memleket aşkı ile yola koyulan tüm aday adayı arkadaşlarımı bu ulvi gayelerinden dolayı tebrik ediyorum. dedi.

Yorum Ekle