SON DAKİKA

Ak Parti İl Başkanı Özyolcu; "ülkemiz nereden nereye geldi"

02 Haziran, 2021 18:57 Güncelleme: 02 Haziran, 2021 18:57 Ak Parti İl Başkanı Özyolcu; "ülkemiz  nereden nereye geldi"

Ak Parti İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve beraberindeki heyet Doğubayazıt ve Diyadin Ak Parti ilçe teşkilatları mensuplarıyla bir araya geldi.

Doğubayazıt ve Diyadin AK Parti ilçe Başkanları yapılan toplantıda parti çalışmaları, gündemdeki konular ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve beraberindeki heyete bilgi verdiler. 

Başkan Özyolcu, her iki ilçede yaptığı konuşmalarında; "Ak Parti olarak Önceliğimiz milletimizdir, ülkemizdir, memleketimizdir, biz Cumhurbaşkanımiız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Milletimiz için eser ve hizmet üretiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan öncesi Türkiye ile Recep Tayyip Erdoğan sonrası Türkiye'yi iyi incelemek lazımdır. Çevre, ulaşım, enerji, sağlık, eğitim savunma ve altyapı alanlarında 100 yılda yapılamayacak hizmetleri Ak Parti hükümetleri tarafından 19 yılda yapılmıştır. Onun için diyoruz ki Ak Parti eserleriyle ve hizmetleri ile vardır, Ak Parti hizmetleri tıpkı rahmet yağmurları gibi her yere yağmıştır ve her yere temas etmiştir. Ancak kalpleri olup, gerçeği kavrayamayan, gözleri olup da göremeyen, kulakları olup da işitemeyenler hariç, Milletimiz bunu görmekte ve takdir etmektedir. Bakınız nereden nereye 14 Ağustos 2001 de kurulan Ak parti 2002 de tek başına iktidar oldu. 2002 öncesi Türkiye'ye bakın bir de bugünkü Türkiye'ye bakın dağlar kadar fark görürsünüz. 2002'de memura maaş vermek için IMF'den borç dilenen bir Türkiye vardı, 2002 sonrası IMF'ye borç verebilecek duruma gelen bir Türkiye, Şimdi Ülkemiz 2021 yılının ilk çeyreğinde %7 büyüdü, %7 büyüme ile Avrupa'da 1. OECD ve G/20'de Çin'in ardından 2. Ülke oldu. Bir ülkenin bağımsızlığı egemenliği, hükümranlığının göstergesidir vergi toplamak ve harcamaktır bütçe yapmaktır. Bakınız Ak Parti öncesi bu yetkiler IMF memurlarındaydı, Türkiye masa Şefi Kotorelli Türkiye'ye gelince yönetim bayram ederdi, para verecekler diye evet, şimdi soruyoruz; ülkemiz nereden nereye geldi" diye konuştu. 

Yorum Ekle