SON DAKİKA

AİÇÜ İle İl Çalışma ve İş Kurumu Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

13 Kasım, 2020 15:07 Güncelleme: 13 Kasım, 2020 15:07 AİÇÜ İle İl Çalışma ve İş Kurumu Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında, geleceğe yönelik hedeflerine ulaşma noktasında öğrencilere katkı sağlayacak olan İŞKUR Kampüs hizmetleri ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı. 


AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gıyas GÜVEN tarafından imzalanan protokolle, Üniversite Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde oluşturulacak İŞKUR Kampüs’te, İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanları aracılığıyla öğrencilere gelecek planlaması noktasında profesyonel destek sağlanacaktır.  


AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, İŞKUR Kampüs’te öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunulacağını belirtti. 


Prof. Dr. KARABULUT, İŞKUR Kampüsle öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olmayı amaçlayan İşbaşı Eğitim Programı gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlanabilmelerine yardımcı olunacağını söyledi.

Yorum Ekle