SON DAKİKA

Ağrı’da ‘Diyanet Haber’ koordinatörleri bir araya geldi

14 Eylül, 2022 06:06 Güncelleme: 14 Eylül, 2022 06:06 Ağrı’da ‘Diyanet Haber’ koordinatörleri bir araya geldi

Ağrı İl Müftülüğü tarafından merkez ve ilçelerde görevli Diyanet Haber koordinatörlerine yönelik "Tanışma ve İstişare" toplantısı düzenlendi.

İl Müftüsü Celal Büyük başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı, il ve ilçe diyanet haber koordinatörleri katıldı.

İl Müftülüğünde düzenlenen toplantıda, sosyal medyanın önemi ve kurumsal prensipler, tebliğ ve irşat faaliyetlerinde habercilik, Diyanet İşleri Başkanlığı kurumsal haber sitesi olan Diyanet Haber'e içerik ve haber akışı sağlamak gibi birçok konuda istişarelerde bulunuldu.

Müftü Büyük, "Yaşadığımız çağda bilgiye ulaşım ve iletişim dijitalleşmiş ve sosyal medya öne çıkmıştır. Bu sebeple Diyanet İşleri Başkanlığımız insanlarla daha hızlı ve etkin iletişim kurabilmek amacıyla dijital mecraları daha yoğun kullanarak vatandaşlarımıza din hizmeti sunmaktadır. Müftülükler olarak bizlerin de gayesi çağımızın sunduğu araçları da kullanarak din hizmetini en güzel şekilde sürdürmek ve yapılan güzel şeylerden vatandaşlarımızı haberdar etmektir." dedi.

Yorum Ekle