SON DAKİKA

Ağrı Müftülükleri ile TDV Ağrı Şubeleri ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ediyor

03 Mayıs, 2022 18:10 Güncelleme: 03 Mayıs, 2022 18:10 Ağrı Müftülükleri ile TDV Ağrı Şubeleri ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ediyor

Ağrı İl ve İlçe Müftülükleriyle ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ağrı Şubeleri iş birliğinde ihtiyaç sahibi ailelerin de Ramazan sevincini ve heyecanını yaşayabilmesi için hayırsever vatandaşların verdikleri yardımlar din görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. 

Ramazan ayının başladığı günden itibaren alışveriş kartı ve erzak kolileri ile yardımlarda bulunduklarını söyleyen Ağrı İl Müftüsü ve TDV Ağrı Şube Başkanı Celal Büyük, hayırsever vatandaşlara da daha fazla duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Müftü Büyük, yapılan yardımlara dair şu açıklamalarda bulundu: “Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı ülkemizde ve tüm dünyada mağdur olan vatandaşlara yardım eli olmuştur ve faaliyetlerini arttırarak devam ettirmektedir. Malumunuz Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu vesileyle Müftülük olarak bizler Başkanlığımız ve Vakfımız rehberliğinde ramazan sevincini toplum olarak hep beraber yaşayabilmek için yardım çalışması sürdürdük. Ramazan ayı boyunca hayırsever vatandaşlarımızın yapmış olduğu bağışları, emanet bilinciyle ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle buluşturduk. Şu ana kadar il genelinde 5 bin aileye yardımlarımızı ulaştırdık. Yardım çalışmalarımız hayırseverlerin destekleriyle imkânlar dahilinde devam edecek inşallah. Müftülük olarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Ekle