SON DAKİKA

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile gazetemize gelen mesajlar

10 Ocak, 2022 09:57 Güncelleme: 10 Ocak, 2022 09:57 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile gazetemize gelen mesajlar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize gelerek ve iletişim yolları ile bizleri arayan ve mesaj atan herkese teşekkür ederiz...

GAZETEMİZE GELEN MESAJLAR



Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir 10 Ocak 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Taşdemir mesajında, demokrasinin en önemli unsurları arasında yer alan Gazeteciliğin ülkede demokrasinin ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatı  olup toplumun gözü, kulağı, sesi olduğunu belirtti. Basın ve gazeteciliğin haber vermenin ötesinde kamuoyu bilinci oluşturarak tüm kesimler açısından önemli bir öge olduğunu belirten Başkan  Taşdemir Bu zor görevi tarafsız, objektif ve basın ahlâk kurallarına bağlı bir şekilde yerine getiren ulusal ve yerel basınımızın değerli mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar ve bu uğurda hayatını kaybedenlere ise Allah'tan rahmet diliyorum dedi.


GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

KEMAL ŞAHİN - KIZILAY ŞUBE BAŞKANI


Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

 Fatih Tanrıkulu - Şoförler Odası Başkanı




Nice sağlıklı başarılı haberler yapmanız dileğimle..

Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun.


Cemal Ersu - DESK Başkanı



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun


Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğü


Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan değerli basın mensupları ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız.

Baran Karahan Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi




Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim. 

Mil-Diyanet Sen Doğubayazit ilçe Başkanı Mehmet Emin İçten Hoca



Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun

Servet Şahin

Yorum Ekle