SON DAKİKA

Vatandaşlar PTT'nin diğer şubesininde de hizmet vermesin istiyor

22 Kasım, 2022 06:49 Güncelleme: 22 Kasım, 2022 06:49 Vatandaşlar PTT'nin diğer şubesininde de hizmet vermesin istiyor

Doğubayazıt'ta sosyal yardım, e-devlet şifresi ve PTT kart almak için PTT önünde kuyruk oluşturun vatandaşlar, yetkililerden yeni yapıldığı halde kapalı bulunan diğer PTT şubesinin de hizmete açılması çağrısında bulundu.

PTT'nin içinden başlayıp dışına kadar uzayan uzun kuyruklarda bekleyen vatandaşlar, saatlerce beklemenin verdiği bıkkınlıkla kimi zaman gergin anlar yaşıyor.

Bazen Sisteminin çökmesinden dolayı oluşan uzun kuyrukta bekleyen vatandaşlar, PTT şubelerinin hepsinde hizmet verilmesini istediklerini dile getirdi. 

Uzayan kuyrukta bekleyen vatandaşlardan Kadir Gülteki, "Diğer PTT şubesinin de hizmet vermesi için açılmasını istiyoruz. Burada bekleyen insanlarda Rahatsızlığı olan, hasta olan insanlar var burada bu kadar beklemeleri doğru değil" dedi.

Sıra bekleyen vatandaşlardan bir vatandaş ise oluşan uzun kuyruğun insanların çilesi olduğunu dile getirdi."

Sabah saat 06.00'dan bu yana insanların sıraya girdiğini dile getiren vatandaş ise "İnsanlar sabah saat 06.00'dan beri burada sıra bekliyor. Diğer PTT şubesi açılırsa ne olacak? İnsanlar neden bu kadar mağdur olsun." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle