SON DAKİKA

Patnos Belediyesince Daha yeşil ve güzel bir Patnos için çalışmaya devam ediliyor

Patnos Belediyesi,Eş Başkanlarının ‘Daha yeşil bir Patnos’ sloganı ile başlattığı ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor. 01 Mayıs, 2020 01:52 Güncelleme: 01 Mayıs, 2020 01:52 Patnos Belediyesince  Daha yeşil ve güzel bir Patnos için çalışmaya devam ediliyor

Patnos Belediyesince  Daha yeşil ve güzel bir Patnos için çalışmaya devam ediliyor

Patnos Belediyesi,Eş Başkanlarının  ‘Daha yeşil bir Patnos’ sloganı ile başlattığı ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

Patnos Belediyesi ilçe merkezinde bulunan mahallelerde ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Serhat Mahallesinde yeni ağaçlar toprakla buluştu.

‘Daha yeşil bir Patnos’ sloganı ilçede yeşil alan oranının yükseltmeyi hedefleyen Patnos Belediyesinin yaptığı ağaçlandırma çalışmaları ile vatandaşların da takdirini topluyor.

Serhat Mahallesinde yürütülen ağaçlandırma çalışmalarına ilişkin konuşan Mahalle Sakinleri, “Belediyemiz gerçekten ağaç dikim çalışmalarını, yapıyor. Bu vesileyle belediye çalışanlarına ve Sayın Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde bulunan diğer parklarda yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.



Yorum Ekle