SON DAKİKA

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KONYAR’A MEKTUP

03 Nisan, 2021 03:52 Güncelleme: 03 Nisan, 2021 03:52 ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KONYAR’A MEKTUP

Doğubayazıt Ortadirek köyü Okan Kömürcü ilk ve orta okul öğrencilerinde oluşan 48 öğrenci "Çocuklar Mustafa Konyar'a hayallerini yazıyor” adı altında gerçekleştirilen projede hayallerini birer Mektuba yazdılar, yazdıkları mektuplarını AK Parti Doğubayazıt ilçe Başkanı Av. Mustafa Konyar'a gönderdiler.

Başkan Konyar, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek için, AK Parti Doğubayazıt ilçe teşkilatı tarafından organize edilen ekiple Ortadirek Köyüne giderek öğrencilerin hayallerini gerçekleştirip öğrenciler ile buluştular.

"Çocuklar Mustafa Konyar'a hayallerini yazıyor" adı altında gerçekleştirilen projede, kimi öğrenci mektubunda pembe çorap istemiş. Kimi yırtılan ayakkabısının yerine ışıklı spor ayakkabı istemiş. Kimi bisiklet istemiş. Kimi giyecek bir mont bir elbise istemiş. Kimi çantasının olmadığını kırmızı bir çantasının olmasını yazmış, kimi resim çizmiş, kimi de başkanım sağlığınızı istiyorum yazmış, evet işte bizim yavrularımızın bu hayalleri, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi.

Köy okulunda okuyan 85 öğrenciye ayrıca kırtasiye malzemesi, okula bir koli kitap ve 8. sınıflar için test kitapları desteğinde bulunarak çocukların ihtilaçları giderildi.

Köy okulunda Başkan Konyar ve ekibi tarafından öğrenciler ile bire bir İlgilenerek istekleri yerine getirilmiştir. Okulda her sınıfı gezerek ileriki eğitim dönemlerinde neler olmak istedikleri soran Konyar, kimi avukat, kimi doktor, kimi öğretmen, kimi mimar, kimi asker ve kimi polis olmak için okuduklarını söylediler.

Başkan Konyar, öğrenciler ile yaptığı sohbetinde kendisinin de 10 çocuklu bir Ailenin evladı olduğunu, kendisinin de bir köyde dünyaya geldiğini ve köy Okulunda okuduğunu okula giderken, bir elimizde kitaplarımız bir elimizde Tezek ile okula gittiği anlatan Konyar, bakın ben okudum avukat oldum sizlerde çok çalışın okuyun devletinize, milletinize ve ailenize hayırlı birer insan olunuz. Dedi. (Sıddık Söyler)

Yorum Ekle