SON DAKİKA

Mil-Diyanet Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Emin İçten'in Basın Bayramı Mesajı

24 Temmuz, 2021 14:11 Güncelleme: 24 Temmuz, 2021 14:11 Mil-Diyanet Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Emin İçten'in Basın Bayramı Mesajı

Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı basın, ülke olarak gelişmemizin, kalkınmamızın, güçlenmemizin ve hedeflerimize ulaşmanın en önemli kurumlarından biridir. Basın, toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlamaktadır. 

Türk basınımız, milletimizin Milli Mücadelesinde ve 15 Temmuz gibi olağanüstü dönemlerinde milli duruşunu ortaya koymakta, en zor şartlar altında bile görev aşkıyla, milletinin, Türkiye’de ve dünyada gören gözü, sesi ve kulağı olmaktadır.

Basın mensuplarımızın; etik değerlere ve  hukuka uygun, tarafsızlık içinde,  doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Ülkemizin menfaatlerini ve kamu düzeninin korunmasını göz ardı etmeden, her türlü zor şartlar altında, gelişen olayların kamuoyuna duyurulması, halkın doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirilmesi ve aydınlatılması görevini yerine getiren başta Doğubayazıt ’ta görev yapanlar olmak üzere tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 

Mehmet Emin İÇTEN

 Mil-Diyanet Doğubayazıt İlçe Başkanı

Yorum Ekle