SON DAKİKA

Iğdır'da "Gençlerde Vatan Sevgisi" İsimli Konferans Düzenlendi

18 Ocak, 2023 15:48 Güncelleme: 18 Ocak, 2023 15:48 Iğdır'da "Gençlerde Vatan Sevgisi" İsimli Konferans Düzenlendi

Iğdır Üniversitesinde, Gönüllü Yardımlaşma ve Paylaşma Topluluğu (GÖYAP) ile Genç İletişimciler Topluluğu iş birliğinde "Gençlerde Vatan Sevgisi" isimli konferans düzenlendi.

Iğdır Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Türkiye Muharip Gaziler Derneği Doğubayazıt Temsilciliği Başkanı Resul İlhan, akademik ve idari personeller ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından GÖYAP Topluluk Başkanı Kıyasettin Eren’in konuşması ile başladı.   

Konuşmasına GÖYAP Topluluğunun çalışmaları hakkında bilgi vererek başlayan Eren, ardından vatan kavramının önemine vurgu yaptı.

Eren, “Bizler bu toprakların çocuklarıyız. Elimizden geldiği kadar dilimizin döndüğü kadar vatanımızı geliştirmek ve kalkındırmak bizim görevimizdir.” şeklinde konuştu. 

Açılış konuşmalarının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Doğubayazıt Temsilciliği Başkanı Resul İlhan’ın sunumuyla devam eden program, belge takdimiyle son buldu.

Resul İlhan’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Doğubayazıt Temsilciliği Başkanı Resul İlhan, "Gençlerde Vatan Sevgisi" konulu konferansa katılmasının ardından Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İlhan, Kıbrıs Barış Harekâtı’na dair fotoğrafları içeren albümü Rektör Alma’ya takdim etti.

İlhan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, anlamlı hediye için konuğuna teşekkür etti.

Yorum Ekle