SON DAKİKA

Doğubayazıt'ta Köyler Arası Futbol Turnuvası Yapılacak

18 Ocak, 2023 08:48 Güncelleme: 18 Ocak, 2023 08:48 Doğubayazıt'ta Köyler Arası Futbol Turnuvası Yapılacak

Doğubayazıt Belediyesi tarafında düzenlenen 3.Serhat Köyler Arası Futbol Turnuvası 17 Ocak'ta kura çekimi ile start aldı.

Duğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'ın katılımı ile gerçekleşen kura çekimine 16 takım katılırken, takım temsilcilerinin kura ile belirlediği  gruplar oluşturuldu.

Heyecanlı dakikalara sebep olan eşleşme de açıklama yapan Başkanı Yıldız Acar; "Öncelikle Üçüncüsünü düzenlediğimiz Serhat köyler arası futbol turnuvasına katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Doğubayazıt Belediyesi olarak, ilçemizde her alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel alanda da projelerimiz devam etmektedir. Ayrıca spora verdiğimiz destek ise sürekli devam edecektir. Kadın spor salonları, Doğubayazıt Futbol kulübü gibi, birçok alanın temelini atmakla beraber, sporunun hayatımızdaki yerine vurgu yaptık. Özellikle ilçemizdeki gençlerimizin sosyal yaşamdan, kahvehane köşelerinden ve  en önemlisi olan yabancı madde kullanımından uzaklaşması açısından, bu tarz sosyal faaliyetlerin önemi tartışılamaz. Bugün burada eşleşen takımlarımızın kıran kırana mücadelesi dışında, kardeşliğin, dostlukların ve arkadaşlıkların oluşacağı fair-Play çerçevesinde bir mücadele temenni ediyor, tekrardan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi. 

Maçlar,18 Ocak'ta Karabulak köyü halı sahasında başlayacak...


Yorumlar
M
Mahmut1 yıl önce

Yıldız acar sahte hesaplar açarak kendine karşı olanlara küfür etmektedir.bazid yıldızın ne olduğunu biliyor.

H
HİKMET ireç1 yıl önce

Bütün takımlara başarılar dilerim muğla marmaris ten selamlat

Yorum Ekle