SON DAKİKA

Doğubayazıt, kalıcı araç muayene istasyonu istiyor

14 Aralık, 2022 11:48 Güncelleme: 14 Aralık, 2022 11:48 Doğubayazıt, kalıcı araç muayene istasyonu istiyor

Doğubayazıt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Tanrıkulu, Doğubayazıt'ta kalıcı bir araç muayene istasyonunun kurulması için tekrardan gerekli yerlere müracaat ettiklerini belirtti.

Doğubayazıt Eğitim, Sağlık ve Kültür Platformu (DESK) ve Doğubayazıt Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi, Ulaştırma Bakanlığı ve TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonuna önümüzdeki günlerde randevu alınıp gidilerek yıllardır Doğubayazıt'ta vatandaşın mağduriyetini dile getirecekler ve İlçe'deki bu sıkıntının bir an önce giderilmesi noktasında talepte bulunacaklar.

Yapılacak ziyaret ve taleple alakalı açıklamada bulunan DESK Başkanı Cemal Ersu, “yıllardır gerek köyde yaşayan vatandaşlarımız gerekse ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın en büyük problemi tartışmasız araç muayene istasyonunun Doğubayazıt'ta kurulmamasıdır. Vatandaşlar araç muayeneleri için işlerinden feragat edip Iğdır, Ağrı ve Van'a gidiyorlar” dedi.

Başkan Tanrıkulu ise; TÜVTÜRK'ün Doğubayazıt'a gönderdiği gezici araç muayene istasyonunun hava koşullarından dolayı düzgün hizmet vermediğini, daha rahat ve sürekli hizmet verilebilmesi adına Doğubayazıt'ta kalıcı bir muayene istasyonun kurulmasını isteyeceklerini belirtti.


Yorum Ekle