SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi Kadın İstihdamına önem veriyor

23 Ocak, 2023 08:39 Güncelleme: 23 Ocak, 2023 08:39 Doğubayazıt Belediyesi Kadın İstihdamına önem veriyor

Doğubayazıt Belediyesine  bağlı Temizlik işleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan " KADIN ELİ İLE DOĞUBAYAZIT " projesi kapsamında,   Doğubayazıt Belediyesi tarafından istihdam edilen kadınlar, Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ve yönetiminin öncülüğünde mahallelerde  temizlik çalışması başlattı. 

Çevre İl ve İlçelere örnek olan Kadın istihdamına yönelik çalışmalar, kısa sürede meyvesini verirken, daha temiz, daha yaşanılabilir bir çevre ve kent için büyük bir çığır açmış oldu.

 Her evde olduğu gibi, kadın elinin değdiği her yerin bir öncekinden daha temiz ve daha düzenli olduğunu hatırlatan Başkan Yıldız Acar; "4 yıl öncesine kadar şehrimiz katı atıktan geçilemez durumda ve toz toprak içinde bir şehirdi. Bizler göreve başlamadan önce adeta bir enkaz devralmıştık. Fakat şu an baktığımızda gerçekten de büyük bir yol kat etmiş durumdayız. Özellikle çamurlu yollar yerini asfalt, Sathi kaplama, parke taşı ve modern kaldırımlara bıraktı. Yemyeşil refüjler ile şehrin görselliğine güzellik kattık.Tabii ki biz bunu yaptık diye bununla yetinmedik yetinmeyeceğiz de. Bununla beraber, yaptığımız hizmeti korumak ve şehrimizin daha da güzelleşmesi için kadın eli her yere değmeli sloganı ile yeni projeler üretiyoruz ve temiz çevre bilincini halkımıza da  aşıladığımıza inanıyoruz. Özellikle son zamanlarda çevre il ve  ilçelere adeta örnek teşkil eden kadın istihdamına önem verdik, bu güzel hizmeti ve sokaklarda kadınlarımıza teslim ettik. Biz görevde olduğumuz süre içinde Doğubayazıt İlçemizi sadece katı atıktan değil,  ilçemize kötülük yapmaktan başka bir şey yapmayan, yıllarca bu şehri yapayalnız bir başına bırakan kör zihniyetlerden de temizleyeceğiz. Bu da bizimle beraber hareket eden halkımızın sayesinde olacaktır" dedi.


Yorum Ekle