SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi İstanbul'da Kurduğu Stantla Övgü Topladı

11 Ekim, 2021 17:08 Güncelleme: 11 Ekim, 2021 17:08 Doğubayazıt Belediyesi İstanbul'da Kurduğu Stantla Övgü Topladı

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul’un Maltepe ilçesinde 7-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “Ağrı Tanıtım Günleri Fuarı” sona erdi. 

Doğubayazıt Belediyesinin de katılım sağladığı fuarda, çeşitli gösteriler sergilendi. Fuar alanında çok sayıda ziyaretçi toplayan Belediye standı İstanbul’da bulunan Doğubayazıtlı hemşerilerimize duygulu anlar yaşatırken, Doğubayazıt’ı daha önce görmemiş vatandaşlara da ilçemizi tanıtma fırsatı sundu. 

Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın katılımıyla oluşturulan “Siya Jın” erbane grubunun sergilediği müzik ziyafetiyle izleyicilere “Fuarın Sultanları” dedirtmeyi başardı. Fuarın gözdesi haline gelen ve ilçemizin kültürel değerlerini İstanbul’a taşıyan Doğubayazıt Belediyesi Standı birçok Belediye Başkanı, iş insanı, siyasetçi, STK ve vatandaş tarafından ziyaret edildi.  Başkan Yıldız Acar gerçekleştirilen Ağrı Tanıtım Günleri Fuarına ilişkin yaptığı açıklamada; “Ağrı’nın incisi olan ilçemizin birçok güzelliği mevcut. Bu güzellikleri İstanbul’da yaşayan ve daha önce Doğubayazıtımıza gelemeyen vatandaşlarla buluşturmak bizler için büyük önem taşıyor. Doğubayazıt ve İstanbul arasında köprü görevi görerek, ilçemizdeki kültürel zenginlikleri ve değerlerimizi tanıtma imkanı sunan, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen yetkililere ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

Yorum Ekle