SON DAKİKA

Dilber Ay tırnağını keserken enfeksiyon kapmış

Hayatını kaybeden ses sanatçısı Dilber Ay'ın eşi asıl ölüm nedenini açıkladı 03 Mayıs, 2019 03:20 Güncelleme: 03 Mayıs, 2019 03:20 Dilber Ay tırnağını keserken enfeksiyon kapmış

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ses sanatçısı Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, Ay'ın asıl ölüm nedenini açıkladı. Karakaş, yapılan açıklamaların ve basında yer alan haberlerin aksine Dilber Ay'ın kalp krizinden değil ayak tırnağını keserken iltihap kaptığını ve ölüm sebebinin de bu olduğunu belirtti.


Ankara'da akraba ziyareti sırasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden sanatçı Dilber Ay, Düzce'de toprağa verildi. 2. Sayfa programına telefonla bağlanan İbrahim Karakaş, eşinin ölüm sebebinin kalp krizi olmadığını belirtti. İbrahim Karakaş, ayrıca Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanmış ve şunları söylemişti:


“Türkiye Cumhuriyeti'nin başı sağ olsun. Anamı, babamı, kardeşimi, yarimi yitirdim. Dizlerinden tedavi görüyordu. Stres yaptı, 'yürüyemeceğim' diyordu. Kendisini stresten yedi bitirdi. Garipliği ile geldi, garipliği ile gitti.”

 

Yorum Ekle