SON DAKİKA

BELEDİYE'DEN SU KESİNTİLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

03 Ağustos, 2021 04:54 Güncelleme: 03 Ağustos, 2021 04:54 BELEDİYE'DEN SU KESİNTİLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

HALKIMIZA VE KAMUOYUNA DUYURULUR
İlçemizde son günlerde temizlik ve su kesintileri ile ilgili yaşanan sorunların bilincindeyiz.
2019 yerel seçimlerinde kazandığımız günden bu yana belediyemiz, gerek mali gerek hizmet noktasında tüm yaşananları toplumcu ve şeffaf belediyecilik anlayışımız gereği halkımızla paylaştık. Bundan sonrada paylaşmaya devam edeceğiz.
Devraldığımız belediyenin bütün imkansızlıklarına rağmen bahane değil çözüm üretmeye odaklı yönetim anlayışınla yönetmekteyiz. Biliyoruz halkın desteği olmadan hiç bir yönetim anlayışı başarıya ulaşamaz.
İlçemizde yaşanan su probleminin temel nedeni mevsimsel kuraklıktan dolayı kaynaklarımızda aşırı düşüşün yaşanmasıdır. Ayrıca bağ, bahçe ve bostan sulanmasından kaynaklı, aşırı su israfı yaşanmakta olup önüne geçmek için gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız.
Daha Temiz ve Yaşanılabilir bir Patnos için halkımızında gerekli duyarlılığı ve hassasiyeti göstereceğine olan inancımız tamdır.
3 Ağustos Salı günü başlatacağımız temizlik kampanyasına Belediye Eş Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, Parti Yöneticilerimiz ve Patnos Halkını farkındalık yaratmak için davet ediyoruz.
Eş Genel Başkanımız Sayın. Mithat Sancar'ın belirttiği gibi yaşanan sorunlar ve yetersizlikten dolayı halkımızdan özür diler, devrimci bir kararlılıkla halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gerekli çaba ve emeği göstereceğimizi belirtmek isteriz.
Saygılarımızla.
Müşerref Geçer - Emrah Kılıç
Patnos Belediye Eş Başkanları 

Yorum Ekle