SON DAKİKA

Başkan Acar'dan Taraftarlara Birlik Çağrısı

02 Şubat, 2023 12:12 Güncelleme: 02 Şubat, 2023 12:12 Başkan Acar'dan Taraftarlara Birlik Çağrısı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Doğubayazıt Spor'un taraftar gruplarına birlik çağrısı yaptı.

Başkan Acar, Rize Özel İdare Spor maçı öncesi taraftara seslenerek, çirkin sloganlar atmadan takımı 90 dakika sabırla desteklemelerini ve Herkesi kenetlenerek birlik olmaya çağırdı. 

Spor Toto Bölgesel Amatör ligi 3. Grupta  oynadığı 14 maçtan 28 puan toplayan Doğubayazıt Spor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Doğubayazıt Spor sevdası, "hepimiz için bir aşk" diyen Başkan Acar, Doğubayazıt Spor’un iyi günde de kötü günde de takımının yanında olan taraftarlara teşekkür etti. "Doğubayazıt Spor’un geleceği aydınlık” diyen Başkan Acar, Doğubayazıt Spor’un oturmuş kadrosunun çok başarılı olacağına inandığını da dile getirdi.

-Zor Bir Maç Olacak-

Pazar günü Rize Özel İdare Spor ile zor bir maç oynayacaklarına da dikkat çeken Başkan  Acar, Doğubayazıt Spor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği bir dönemde onurlu bir şampiyonluk için birlik olunması gerektiğini ifade etti...


Yorumlar
B
Bazitli1 yıl önce

Sen o düşüncelerini rüşvet aldığın mütahitle anlat ilk önce sen kendini düzeltmeye çalış senin gibi kendimizi satmayız kim senin yetinde olsaydı hiç insan yüzüne çıkmazdı delka dızek

Yorum Ekle