SON DAKİKA

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten köy ziyaretleri

14 Aralık, 2022 04:24 Güncelleme: 14 Aralık, 2022 04:24 AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten köy ziyaretleri

AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı 85 köy ziyaret ederek, 2 bin 500'e yakın parti üyesini ziyaret edip vatandaşların taleplerini dinledi.

Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit "AK Parti Doğubayazıt Teşkilatı olarak, Doğubayazıt'a bağlı 85'e yakın köyümüzü ziyaret ederek köy muhtarlarımızın taleplerini vatandaşlarımızın AK Parti iktidarından beklentilerini dinlemeye devam ediyoruz. Biz köylerimizin sorunlarını ve taleplerini bize gelmelerini beklemek yerine Teşkilat olarak köylere giderek hem üyelerimizi ziyaret ediyoruz hemde vatandaşlarımızın sorunları çözmek için çalışıyoruz." dedi.

"AK PARTİ HİZMETİN ADIDIR"

Parti teşkilatları olarak köy sakinlerinin her zaman yanında olduklarını belirten Geçit, "Taleplerini not ettik. Hem İl Başkanımız Halil Özyolcu'ya, Hem Milletvekilimiz Ekrem Çelebi'ye hem de İl Genel Meclis Üyemiz Mehmet Ertoğrol ile anında çözüme kavuşan talepler var. Diğer talepleri de not alıyoruz. AK Parti hizmetin adıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için teşkilatlar olarak durmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.



Yorum Ekle