SON DAKİKA

AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI AV.HALİL ÖZYOLCU'DAN BASINA VE KAMUOYUNA

29 Haziran, 2022 11:57 Güncelleme: 29 Haziran, 2022 11:57 AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI AV.HALİL ÖZYOLCU'DAN BASINA VE KAMUOYUNA

AK Parti Ağrı İl Teşkilatı olarak 24.02.2021 tarihinde görevimize başladık. Bu tarihten itibaren ilimize bir çok yatırımın gelmesine öncülük ettik. Ankara'da ilçe başkanlarımız, İl-İlçe Belediye başkanlarımız ile Bakanlarımızın kapısını aşındırarak halkımıza hizmet getirmeye gayret gösterdik gösteriyoruz.

Daha geçen cumartesi Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ilimizi ziyaret etti.

3 yıldır tespit edilemeyen adliye binamızın yapılacağı yeri tespiti yapıldı (Ağrının Doğusu)

Adliye binamızın yapılması kararlaştırıldı.

Ağrı ilimizde idare Mahkemesi’nin kurulması kararlaştırdı ve İdare Mahkemesi’nin hizmet binasının yeri de belirlendi.

Adliye mensupları için lojman yapılmasının kararı da verildi.

Bu gün de ilçe Belediye Başkanlarımızla Enerji Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’i ziyaret ettik. Diyadin Taşlıçay Eleşkirt Hamur ve Tutak ilçelerimize doğal gazın verilmesinin müjdesini aldık Ağrılı hemşehrilerimize  hayırlı olsun. 

Ancak Ağrı ilimizde dedikodu üretip spekülasyon ve yalan haberler peşinde olanlar da mevcutturlar. Nitekim bugün uydurdukları haberlerle AK Parti Ağrı il teşkilatının istifa ettiğini söylemişler bu yalan bir haberdir. Bu iftiradır, onlar yalan ve iftiralarıyla başbaşa kalsınlar, bizler ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet için yolumuza devam ediyoruz.

        DURMAK Yok YOLA DEVAM 

BASINA VE KAMUOYUNA SAYGILARIMLA 

AV. HALİL ÖZYOLCU 

AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI 

22.DÖNEM AĞRI MİLLETVEKİLİ

Yorum Ekle