SON DAKİKA

Ağrı’da "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" Etkinliği

19 Kasım, 2022 11:36 Güncelleme: 19 Kasım, 2022 11:36 Ağrı’da "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" Etkinliği

Ağrı’da 7’den 70’e herkes "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" etkinliği kapsamında; Sporun, kültürün ve eğlencenin bir arada olduğu etkinlikte keyifli bir gün geçirdi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan "sosyal medyadan sosyal meydana" etkinliği Ağrı’da büyük ilgi gördü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin sosyal medya bağımlılığının azaltılarak; sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde eş zamanlı etkinlikler düzenledi.

Etkinlikler kapsamında Ağrı Cumhuriyet Caddesinde kurulan stantlarda; piyano, okçuluk, zekâ ve akıl oyunları, gibi el becerilerini geliştirecekleri ve deneyimleyebilecekleri çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif faaliyetler, (güreş, taekwonda, karate ) sokak oyunları ve gönüllülük faaliyetleri de yer aldı. 

Cumhuriyet Caddesinde kurulan stantları, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru ile birlikte ziyaret eden, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din; ”Her yaştan insanın katıldığı etkinliklerde il müdürlüklerince sosyal medya bağımlılığına dikkat çekilerek, gençlerin meydanlara çekilmesinin amaçlandığı vurguladı. 

İl Müdürü Din, etkinliklere gelen gençlerle yakından ilgilenerek gençlik merkezlerine davet etti.

Ağrı Genlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleşen projede gençlik liderleri, antrenörler ve gönüllü liderler gençlerin sosyalleşmesi ve keyifli zaman geçirmesi için çalıştı.

Cep telefonlarını ellerinden bırakarak yüz yüze sosyalleşme imkanı bulan olan gençler, eğlenceli ve yararlı zaman geçirdi.

Yorum Ekle