SON DAKİKA

AĞRI'DA OKULLAŞMA ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI

23 Mayıs, 2023 04:03 Güncelleme: 23 Mayıs, 2023 04:03 AĞRI'DA OKULLAŞMA ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI

Ağrı'da, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce herkesin eğitime erişiminin sağlanması, erken okul terki ve devamsızlık ile mücadele edilmesi yolu, eğitim ve beceri düzeylerinin artırılması, kapsamlı bir önleme, müdahale ve telafi modelinin geliştirilmesi ve uygulanması yolu ile ortaöğretim kademesinde devam ve okullaşma oranlarının artırılmasına yönelik çabaların desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen "Ortaöğretimde Devam ve Okullaşma Oranlarının Artırılması Projesi" (ODAP) değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek başkanlığında, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Çetin, okul müdürleri ve öğretmenler katılımıyla proje masaya yatırıldı. Projenin tüm detayları ile görüşüldüğü toplantıda, öneri, istek ve sorular alındı. Kökrek, toplantı sonunda il genelinde okullaştırma oranlarının artırılmasına yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Yorum Ekle