SON DAKİKA

Ağrı İ.Ç. Üniversitesinde İdari Hizmetlerin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

20 Ocak, 2023 13:02 Güncelleme: 20 Ocak, 2023 13:02 Ağrı İ.Ç. Üniversitesinde İdari Hizmetlerin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ağrı İbrahim çeçen Üniversitesi idari birim yöneticileriyle 2022 yılında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Konuk Evi’nde Genel Sekreter Muhammet Nuri KILIÇ Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Köksal TAŞBAŞI, Daire Başkanları ve Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokul Sekreterleri katıldı. 2022 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, 2023 yılında yapılması planlanan faaliyetler ele alındı.

Toplantıda konuşan Genel Sekreter Muhammet Nuri KILIÇ, Üniversitenin gelişiminin devamlılığını sağlamak için idari hizmetlerin kalitesini daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Üniversitenin, ulusal ve uluslararası üniversitelerin değerlendirildiği sıralamalarda başarı sırasının yükselmesinde akademik faaliyetler ile birlikte idari hizmetlerin de büyük öneme sahip olduğunu belirten KILIÇ, çalışmalarından ve katkılarından dolayı birim yöneticilerine teşekkür etti.

Yorum Ekle