SON DAKİKA

YUNUS YAKUT İRAN'DAN AĞRILILARA SESLENDİ.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde olan Dünya Limited Şirketi Firması’nın yönetim kurulu üyesi ve başarılı bir iş adamı olan Yunus Yakut, iş için gittiği İran'da Eleşkirt ve Ağrı’ya dair önemli mesajlar verdi. 09 Şubat, 2020 04:05 Güncelleme: 09 Şubat, 2020 04:05 YUNUS YAKUT İRAN'DAN AĞRILILARA SESLENDİ.

YUNUS YAKUT İRAN'DAN AĞRILILARA SESLENDİ.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde olan Dünya Limited Şirketi Firması’nın yönetim kurulu üyesi ve başarılı bir iş adamı olan Yunus Yakut, iş için gittiği İran'da Eleşkirt ve Ağrı’ya dair önemli mesajlar verdi.
Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan Dünya Limited Şirketi ile yakaladığı başarılı grafiği, sivil toplum faaliyetlerine de yansıtan iş adamı Yunus Yakut, Fransa ve Almanya'dan sonra iş ve ticaret hacmini genişletmek için gittiği İran'dan Ağrı ve Eleşkirt'e yönelik açıklamalarda bulundu. İran'dan Ağrılı hemşehrilerine seslenen Yakut açıklamasında, ''Ağrılılar olarak birlik ve beraberlik içerisinde olursak her türlü sorunun üstesinden gelebiliriz, ben buna gerçekten inanıyorum'' dedi. Aynı zamanda Marmara Bölgesi’nde yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerine büyük önem veren Yunus Yakut, bölgede Ağrı ili Eleşkirt ilçesi adına bir derneğin olmadığını belirterek, bir an önce böyle bir derneğin hizmete girmesi adına gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. 

Yorum Ekle