SON DAKİKA

VİCDANIN SESİ,AKLIMIZIN YOLU..

“Komşunuz aç iken,siz tok yatarsanız bizdendeğilsiniz!..”Cumanın son hutbesinde akrabaya, komşuya,çevreye, yardımlaşmaya emir ediyor 16 Ocak, 2020 03:11 Güncelleme: 16 Ocak, 2020 03:11 VİCDANIN SESİ,AKLIMIZIN YOLU..

VİCDANIN SESİ,AKLIMIZIN YOLU..

“Komşunuz aç iken,siz tok yatarsanız bizdendeğilsiniz!..”Cumanın son hutbesinde akrabaya, komşuya,çevreye, yardımlaşmaya emir

ediyor.

Sivil kuruluş örgütleri ve seçilmişler sizler halkın her şeyinde sorumlusunuz.Temsili yetki istediniz ve oldunuz.

Sayın Savcı Sayan ama öyle,ama böyle bir şekil ülkenin gündeminde yer aldınız.Sayın cumhurbaşkanımızın gözdesi durumdasınız.

Umurunuzda  bile değil ama CHP yakın yada başka muhaliflere yazar çizerlere hemen meydan okuma durumda geri kalmıyorsunuz.Her şey güzel.

Bakınız sadece Gümrük serbest sanayi bölgesi İran’la taahüdümüzü yerine getirsek ne olur?. 

İran’nın çıkmasına buyurun gidelim.Türkiye,Çin,Japon’ya akla gelmeyen devletlerin ticareti var.Fabrika açmışlar,bölgeye gelen transit ticaret sistemi daha neler!...Bu culfa 17 sene çöldü.Bugün İran’ın en gözde şehiri. 

Sayın Milletvekili   Çelebi siz sadece “  Zor Osman Paşa”(Murat Barajı) hayata geçirseniz 1400 yıllık bu proje sanırım unutulmaz bir isim olursunuz.

Siyasetçimiz sayın cumhurbaşkanımızın gücü gölgesinde çıkınız. Daha çok gözde olmak için biribirinizle yarışmayınız.Siz bu hizmetleri yapınız ki,Sayın Cumhurbaşkanı ve halk taktir.2020 Ağrı yılı olsun.İyi bir reklam oldu.Mektuplarımda  halkın faydasına olan beklentilere cevap verebilirseniz.Hükümetin vaatleri aynı zamanda..

İnanınız Sadece Belediye Başkanlığı ve Milletvekili kimlikleri sizlere onur karnesi.Ama bu hizmetleri yaparsanız bu karyeler taç olarak hanenize hayırlı işlerdir.

Herşeyin gelip geçici olduğuna inanıyoruz.İnandığımız birçok  şeye hayata geçiremiyoruz.Benlik kibrin anası hep beraber el ele ağrınıza yoğunlaşın.Sadece varlığınızı başkasının üzerinde göstemeyiniz.

Nike ayakkabı fabrikası sayın valimiz Süleyman Bey getirir;yada başka ilçemizin Mülki İdare Amiri başka güzel işler yapar sizler gündem oluyorsunuz.Sayın Cumhurbaşkanımızın,Sayın Bakanların işleri değil;sizin yapacağınız,yaptıracağınız işler daha vicdanı makul 20’ye yakın projeler sunuyoruz.Sunanlar var ,ne duydunuz,ne gördünüz ne de umurunuzda...bu durum bizi üzüyor,siyasi temsilcilerimize diyoruz ki zirveye çıkmak zor.Ama orada kalmak;daha çok zor derecede..

Hükümete,Sayın Cumhurbaşkanımıza fayda sağlamanın yolu sizin real olarak yapacağınız işlerde geçer.

Türkiye basını sizi sonrası zamanlarda değerlendirmelerde olabildiğine yazsın.Hali hazır her şey sizin lehtenizde ve Sayın Cumhurbaşkanı arkanızda.Yetki sizde,güç sizde.Hadi hayırlısı!

Yorum Ekle