SON DAKİKA

Vali Varol'dan Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Ziyaret

03 Kasım, 2020 10:48 Güncelleme: 03 Kasım, 2020 10:48 Vali Varol'dan Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol, Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.


 Öğretmenler ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Varol, okul yöneticilerinden uygulanan projeler ile eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.


 9’uncu ve 12’inci sınıf öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Dr. Osman Varol: ‘Pandemi tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiledi. Bu etkinin en çok hissedildiği alanlarda biri hiç şüphesiz eğitim. Bu hafta kademeli olarak okulunuza, arkadaşlarınıza ve öğretmenlerinize kavuştunuz. Bu süreçte önemli olan Koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uymanız.’ diyerek maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlattı,  sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.


 Öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlik mesleğinin önemini belirten konuşmasında Vali Varol: ‘Sizler kadimler boyu süren ve gelecekte de var olmayı sürdürecek bir mesleği icra ediyorsunuz. Doğrudan insanlara dokunabilen ve toplumun her alanında rol alacak bireyler yetiştiren çok önemli bir mesleğe sahipsiniz. Şahsi deneyimlerimi referans alarak belirtmeliyim ki, sunduğumuz en önemli kamu hizmeti eğitim. Sizlerin geleceği değiştirme gücünüz var ve bizler sizin gücünüze inanıyor, işinizi yüksek motivasyonla yaptığınız zaman toplumdaki olumlu değişimi görüyoruz.’ dedi.

 

Yorum Ekle