SON DAKİKA

Vali Varol, Serhat Genç Ofisini Ziyaret Etti

07 Ocak, 2022 06:15 Güncelleme: 07 Ocak, 2022 06:15 Vali Varol, Serhat Genç Ofisini Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Gençlik Merkezine bağlı Serhat Genç Ofisi'ni ziyaret etti.

Vali Dr. Osman Varol; gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarına olanak tanıyan; resim ve gelişim atölyeleri, sosyal alan ve hasbihal odaları ile derslikten oluşan Serhat Genç Ofise ziyaret gerçekleştirdi.

Ağrı Kazım Karabekir mahallesinde, önceden Ağrı 1970 Spor tarafından kullanılan ve Valilik öncülüğünde yenilenerek bünyesinde barındırdığı çeşitli kurslarla gençlere hizmet sunan Serhat Genç Ofiste incelemelerde bulunan Vali Varol, resim atölyesinde resim yapan gençlerle bir süre sohbet ederek eserleri hakkında bilgi aldı.

İncelemelerini sosyal alanda sürdüren Vali Varol, satranç oynayan çocuklarla bir araya gelerek gelecek hedefleri hakkında bir süre sohbet etti.

Her gün yaklaşık 300 gencin ziyaret ettiği Genç Ofiste dersliği de ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol, kitap okuyan ve hedeflerine yaklaşmak için ders çalışan gençlere başarılar diledi.

İncelemelerini tamamlayan Vali Dr. Osman Varol, 'Hasbihal Odası’nda yetkililerle çalışma toplantısı gerçekleştirerek halihazırda yürütülen faaliyetlere ilişkin detaylı bilgi aldı.

Yorum Ekle