SON DAKİKA

Vali Varol, Ağrı Dağı Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

23 Kasım, 2021 11:59 Güncelleme: 23 Kasım, 2021 11:59 Vali Varol, Ağrı Dağı Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Dağı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Varol, okulda incelemelerde bulundu.

Okulun teknik donatıları, laboratuvarları, sosyal ve sportif faaliyetleri, akademik başarısı, öğrenci kapasitesi ve personel durumu hakkında detaylı bilgi alan Vali Varol, farklı temalarla şekillendirilmiş İngilizce sokağında konuşma aktiviteleri yapan öğrencilere katıldı. Öğrencilerle İngilizce konuşan Vali Varol, uygulamalı eğitimin olumlu sonuçlarını görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek öğrenciler ile eğitim süreçleri hakkında sohbet etti.

Ardından uygulamalı eğitimin ön planda olduğu, deneyimi temel alan bir eğitim yaklaşımına sahip olan Tasarım Beceri Atölyesinin açılışını gerçekleştiren Vali Varol, çocukların derslerde edindikleri bilgileri hayatla ilişkilendirmelerine, bu bilgileri pratik uygulamalara ve yaratıcı ürünlere dönüştürmelerine imkan sağlayacak olan atölyenin okula ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

İncelemelerinin ardından 12. sınıf öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Varol, geleceğin teminatı olan gençlerle hedefleri hakkında sohbet ederek onlara başarılar diledi.

Estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin okullarda bilgiyi sevme, öğrenme ve dinlenme etkinliklerine imkan veren ve sosyal etkinlik alan tanıyan Z-Kütüphaneyi ziyaret eden Vali Varol, kitap okuyan gençlerle kitaplar üzerine söyleşide bulundu.

Son olarak, geleceğimin teminatı olan öğrencileri büyük bir fedakarlıkla yarınlara hazırlayan öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapan Vali Varol, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik etti. Vali Varol, bir süre sohbet ettiği öğretmenlere sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyerek ziyaretlerini tamamladı.

Yorum Ekle