SON DAKİKA

Vali Elban’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri olan kadınlar, toplumsal, sosyal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Kadınlar, toplumun yapısını güçlendirip, şekillendiren aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin, sevginin kaynağı olmuşlardır. 08 Mart, 2020 19:49 Güncelleme: 08 Mart, 2020 19:49 Vali Elban’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Vali Elban’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

 Ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri olan kadınlar, toplumsal, sosyal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Kadınlar, toplumun yapısını güçlendirip, şekillendiren aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin, sevginin kaynağı olmuşlardır. 

  İstikbal, neslin emanetçileri olan kadınların ellerinde şekillenir. Kadın ya da erkek, her insan bir annenin dolayısıyla bir kadının terbiyesinden geçer yani kadınlar mürebbidirler ve bu sorumluluğun farkında olmalıdırlar. Her kadın, cevheri mücevhere dönüştürebilecek konuma sahip ve birkaç kelime ile tanımlanmayacak kadar yüce bir makama, cennetin bile ayaklarının altına serileceği annelik makamına adaydır. Anne olarak aile ve toplum arasındaki en sağlam köprüdür. İyi yetişmiş ve eğitilmiş kadın, toplum hayatında daha tesirli olacaktır. 

  

Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda bizden desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar sağlık, başarı ve huzurlu günler dilerim. 

Yorum Ekle