SON DAKİKA

Vali Dr. Osman Varol, Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.

07 Ekim, 2021 15:15 Güncelleme: 07 Ekim, 2021 15:15 Vali Dr. Osman Varol, Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.

Vali Dr. Osman Varol, Z Kütüphanesinde ders çalışan ve kitap okuyan öğrenciler ile kısa süre sohbet ederek, Okul Müdürü Mehmet Tunay'dan okul hakkında bilgi aldı.

12’nci sınıf öğrencileriyle sınıflarında bir araya gelen Vali Varol, Gençlere eğitimleri ve gelecek planlamalarıyla ilgili tavsiyelerde bulunarak, günün anısına öğrencilerle özçekim yaptı.

Hazırlık sınıfındaki öğrencileri  ziyaret eden Vali Varol, öğrencilere Kodlama ve Sosyal Medya hakkında tavsiyelerde bulundu.

Sohbetleri sırasında bir öğrencinin futbol topu isteğini geri çevirmeyen Vali Varol, öğrenciye futbol topu hediye etti.

Öğrencilerin ingilizce konuşma becerilerini geliştirmek amacıyla oluşturulan İngilizce Sokağı'nda öğrenciler ile bir süre ingilizce sohbet eden Vali Varol, Akıl ve Zeka Oyun Alanı'nda santraç ve mangala oynayan öğrencilerle bir araya geldi.

 Öğretmenlerle bir araya gelen Vali Varol, aydınlık geleceğimiz olan çocukları büyük bir fedakarlıkla yarınlara hazırlayan öğretmenlere geleceği değiştirme gücüne sahip oldukları değerli ve kutsal mesleklerinde muvaffakiyetler diledi.

Yorum Ekle