SON DAKİKA

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ Ağrı'da bir dizi açılışlar gerçekleştirdi

20 Eylül, 2022 04:13 Güncelleme: 20 Eylül, 2022 04:13 Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ Ağrı'da bir dizi açılışlar gerçekleştirdi

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ başkanlığında, Kamu Kurum yetkililerinin katılımıyla Ağrı Tarım Park Projesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Bakan Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ’nin açılış konuşması yaptığı törende Vali Dr. Osman VAROL, Ağrı Milletvekili Ekrem ÇELEBİ ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN’ da konuşmalarını yaparak Tarım Park’ın önemini belirttiler. 

 Açılış konuşmasının ardından Bakan Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ, Vali Dr. Osman VAROL, Ağrı Milletvekili Ekrem ÇELEBİ ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN incelemeler yapmak üzere Tarım Park’ın kullanım alanlarını ziyaret ettiler. 

Tarım Park Projesi bünyesinde bulunan Çiftçi Eğitim Merkezinde Bakan Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ çiftçilere ilk derslerini verdi.

Bakan Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ, ve İl protokol üyeleri Tarım Park bünyesindeki  Çifti Eğitim Merkezinde bulunan çiftçilerin uygulamalı olarak eğitim alacağı seralarda incelemelerde bulundular.

Daha sonra Bakan Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ başkanlığında, Kamu Kurum yetkililerinin katılımıyla Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Temel Atma Töreni gerçekleşti.  

Temel Atma Töreninin akabinde Bakan Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ’nin açılış konuşmasının ardından, Vali Dr. Osman VAROL, Ağrı Milletvekili Ekrem ÇELEBİ ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN’da günün anısına konuşma yaptılar. 

Konuşmalar sonrası Bakan Prof.Dr. Vahit KİRİŞCİ, Vali Dr. Osman VAROL, Ağrı Milletvekili Ekrem ÇELEBİ, Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN’ın butona basmasıyla Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Temel Atma Töreni açılışı gerçekleştirdi. 

Temel Atma Töreni’nde Bakan Prof. Dr. Vahit KİRİŞCİ, Vali Dr. Osman VAROL, Ağrı Milletvekili Ekrem ÇELEBİ ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN; sera alanını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı ve incelemelerde bulundular.

 

Yorum Ekle