SON DAKİKA

Rektör Alma DAKAF’20 Hazırlık Toplantısına Katıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'20) hazırlık süreci ve iş planı değerlendirme toplantısına katıldı. 07 Ocak, 2020 15:09 Güncelleme: 07 Ocak, 2020 15:09 Rektör Alma DAKAF’20 Hazırlık Toplantısına Katıldı

Rektör Alma DAKAF’20 Hazırlık Toplantısına Katıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'20) hazırlık süreci ve iş planı değerlendirme toplantısına katıldı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğiyle gerçekleşecek olan DAKAF’20’de 11 bölge üniversitesi, kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları yer alacak.

DAKAF’20’nin Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen hazırlık toplantısına, bölge üniversitelerinin rektörleri ve yöneticileri katıldı. Atatürk, Erzurum Teknik, Ağrı İbrahim Çeçen, Erzincan Binali Yıldırım, Artvin Çoruh, Kars Kafkas, Munzur, Batman, Van Yüzüncü Yıl, Muş Alparslan üniversitelerinin rektör ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda Iğdır Üniversitesi’ni, Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Iğdır Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Hakan Güngör temsil etti.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı; “Bu yıl Üniversitemiz ev sahipliğinde, 11 bölge üniversitemizin ortaklığında ve Üniversitemiz Kariyer Merkezi ile ATA Teknokent sekretaryasında düzenlenecek Doğu Anadolu Kalkınma Fuarı'nı bölgemiz ve şehrimiz açısından oldukça önemsiyorum.” şeklinde konuştu.

Çomaklı’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından toplantıda, fuar planlamasıyla ilgili sunumlar gerçekleştirildi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle, DAKAF’20 hazırlık toplantısı sona erdi.

IÜ Haber Merkezi





Yorum Ekle