SON DAKİKA

NİZAMETTİN BAKIR’IN BAŞARISI

Ağrı ili Diyadin ilçesinde doğup, büyüyen Nizammettin Bakır, Diyadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı oldu. Bakır, ‘’ Hizmetlerimizle derneğimizi daha güçlü bir noktaya taşıyacağız’’ dedi. 13 Ocak, 2020 02:06 Güncelleme: 13 Ocak, 2020 02:06 NİZAMETTİN BAKIR’IN BAŞARISI

NİZAMETTİN BAKIR’IN BAŞARISI

 Ağrı ili Diyadin ilçesinde doğup, büyüyen Nizammettin Bakır, Diyadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı oldu. Bakır, ‘’ Hizmetlerimizle derneğimizi daha güçlü bir noktaya taşıyacağız’’ dedi.

Ağrı İli Diyadin İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Dernek Başkanı Nizamettin Bakır ile kısa bir söyleşi gerçekleştirerek, dernek başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulunduk. Ziyaretimizde kendisi ve dernek hakkında açıklama yapan Bakır, ‘’ 16. 02.1956 yılında Diyadin’de Dünya’ya geldim. İik ve orta öğreniminimi Ağrı’da yetiştirme yurdunda yaptım. Lise öğrenimi için ise İstanbul’a geldim ve Kabataş Ticaret Lisesinde okudum. Polis memurluğundan emekli oldum. 2019 yılında Diyadın Derneğine başkan seçildim ve şuan görevimi sürdürmekteyim. Derneğimizi daha iyi seviyelere getirmek istiyorum. Bunu başarmak için üyelerin desteğine ve derneğimize katkıda bulunmalarına ihtiyacım var. Umarım birlik ve beraberlik içerisinde bunu gerçekleştiririz. Tüm Diyadinlileri derneğimize sahip çıkmaya davet ediyorum’’ dedi.

Haber: Zeki Ertoğan

NİZAMETTİN BAKIR’IN BAŞARISINİZAMETTİN BAKIR’IN BAŞARISI



Yorum Ekle