SON DAKİKA

Iğdır Üniversitesi'nin “ISO9001 Eğitimi İle Kalite Yükseltiyoruz Projesi” SERKA Tarafından Desteklen

14 Eylül, 2021 06:25 Güncelleme: 14 Eylül, 2021 06:25 Iğdır Üniversitesi'nin “ISO9001 Eğitimi İle Kalite Yükseltiyoruz Projesi” SERKA Tarafından Desteklen

Serhat Kalkınma Ajansı tarafından kamuoyuna duyurulan ve TRA2 Bölgesi’nde uygulanmak üzere Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma yürütücülüğünde, Teknik Bilimler MYO Ormancılık Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Belkıs Muca Yiğit ve Üniversite Genel Sekreteri Ahmet Kızılkurt koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan “Iğdır Üniversitesinde ISO9001 Eğitimi İle Kalite Yükseltiyoruz (TRA2/21/TD/0047 No.'lu Proje)” Serhat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak görüldü.

Proje kapsamında Üniversitenin yönetim kadrosunda bulunan tüm personeline ve üniversite kalite yönetim kurulu üyelerine ISO 9001 eğitimi verilecek olup, tamamlanan eğitimler akabinde Iğdır Üniversitesine ISO9001 belgesi alınması hedeflenmektedir. Alınacak olan bu belge ile Iğdır Üniversitesi akademik ve idari personeline daha kaliteli bir çalışma ortamı sağlanacak, öğrencilerin eğitim standartları da bir üst seviyeye çıkarılacaktır.

Projenin eğitim çalışmaları ile ilgili duyurular Üniversite web sayfası üzerinden yapılacaktır. IÜ Haber Merkezi

Yorum Ekle