SON DAKİKA

Gençlik ve Spor Konulu Toplantı Yapıldı

01 Mart, 2021 17:06 Güncelleme: 01 Mart, 2021 17:06 Gençlik ve Spor Konulu Toplantı Yapıldı

Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında gençlik ve spor konulu “Çalışma Grubu Toplantısı” düzenlendi.

 Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Vezir Baycar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Gençlik ve Spor İl Müdür V. Cihan Demir, şube müdürleri, ilçe müdürleri, kurum personeli ile Ağrı Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi proje uzmanları katıldı.

 Vali Varol: “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu ağırladığımız gençlik ve spor alanında verimli ve ilimize yapılacak yatırımlar açısından hayırlı bir hafta geçirdik. Gençlik ve spor teşkilatımızın ilimizde kuvvetli bir biçimde yer alması, sahip olduğumuz tüm imkanların ve yapılacak yatırımların vatandaşlarımızın hizmetine etkin bir şekilde sunulması ile personel kapasitemizin sahada verimli bir şekilde kullanılması amacıyla oluşturacağımız yol haritamız için bir aradayız.” dedi.

 Toplantıda, personel durumu ile gençlik merkezi tadilat ve tefrişat durumu gibi başlıklar altında mevcut duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Mevcut durum ve taleplerin görüşülmesinin ardından Ağrı'da spor seferberliğinin başlatılması kapsamında tesislerdeki spor faaliyetlerinin arttırılması ile her öğrencinin en az bir spor dalıyla tanışması ve uzmanlaşmasının sağlanacağı projeler ele alınarak; potansiyelini ortaya çıkaracak Balık Gölü Festivali, Güneykaya Kayak Merkezi projesi ile tesis yatırımları görüşüldü.

Yorum Ekle