SON DAKİKA

Doğubeyazıt Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Balaban’dan Rektör Alma’ya Nezaket Ziyareti

Doğubeyazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Hasan Balaban, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti. 10 Ocak, 2020 03:22 Güncelleme: 10 Ocak, 2020 03:22 Doğubeyazıt Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Balaban’dan Rektör Alma’ya Nezaket Ziyareti

Doğubeyazıt Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Balaban’dan Rektör Alma’ya Nezaket Ziyareti

Doğubeyazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Hasan Balaban, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Başhekim Balaban’ı makamında ağırlayan Rektör Alma, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Iğdır Üniversitesi ile bölge hastaneleri arasında iş birliğine çok önem verdiklerini kaydetti. Rektör Alma, Üniversitemizin yeni kurulan Sağlık Bilimleri Fakültesi ile birlikte bölgemizdeki sağlık hizmetlerine de büyük katkı sunacağını belirtti.

Başhekim Balaban ise, Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin bölgedeki sağlık hizmeti ihtiyacına cevap verilmesi açısından çok önemli olduğunu ve Iğdır Üniversitesi ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti. Başhekim Balaban, Rektör Alma’ya da göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkürlerini iletti.

Başhekim Balaban’ın Rektör Alma’yı ziyareti, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Yorum Ekle