SON DAKİKA

Doğubayazıt’ta Bitmeyen PTT kuyruğu Çilesi

04 Nisan, 2022 09:00 Güncelleme: 04 Nisan, 2022 09:00 Doğubayazıt’ta Bitmeyen PTT kuyruğu Çilesi

Doğubayazıt’ta bir türlü bitmeyen PTT kuyruğu çilesi vatandaşları bezdirdi.

Nakdi olarak yapılan yardımlar ve elektrik faturası gibi indirimlerden faydalanmak için PTT’ye giden vatandaşlar işlemlerini yapmak için uzun kuyrukta saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Saatlerce uzun kuyrukta bekleyen vatandaşlar duruma sitem ederek yıllarca fatura yatırmak için her ay bu çileyi çektiklerini ifade ettiler.

Vatandaşlar” bizler faturalarımızı ödemek için PTT’ye gidiyoruz. Maddi durumumuz düşük olduğu için elektrik faturasından indirimli faydalanmak için geliyoruz buraya her gelişimizde uzun kuyruklarla karşılaşıyoruz sıra bize gelene kadar 3-4 saatimizi alıyor buda oluyor ki; günümüzü faturayı ödemek için sırada beklemekle geçiriyoruz. Dediler.

Memur eksikliğinden dolayı halkın mağdur olduğunu belirten vatandaşlar” Doğubayazıt nüfus olarak birçok ili geçmekte PTT’nin ilçede iki şubesi olmasına rağmen bir şubesi personel eksikliğinden dolayı işlem yapmıyor. Memur eksikliği olmasından dolayı halk sırf faturasını ödemek için saatlerce sıra beklemekle gününü geçiriyor.  PTT’nin ikinci şubesi var ama işlevsizdir işlevsiz olmasının sebebi de memur olmamasından kaynaklanıyor. Tüm yetkililere sesleniyoruz; sesimizi duyun, çığlıklarımızı duyun, mağdurluğumuzu görün sesimize ses olun. Bu kadar yıl bize yapılan bu eziyet yeter. Biz halk olarak bu zulmü hak etmiyoruz bütün gün sırada beklemekten sıkıldık. “İfadelerini kulandılar...

Yorumlar
B
Bir asker1 yıl önce

Önce müdür ve müdire sahip olan insanlar koltuk sevdasından ve çalışanlara eziyetten vazgeçse memur eksikliği kalmaz

Yorum Ekle