SON DAKİKA

Doğubayazıt'lı Kadınların Ürünlerini Her Hafta Bir Mahallede Sergileyecek

30 Eylül, 2021 04:12 Güncelleme: 30 Eylül, 2021 04:12 Doğubayazıt'lı Kadınların Ürünlerini Her Hafta Bir Mahallede Sergileyecek

Belediye Başkanı Yıldız Acar ve Başkan Yardımcısı, Kadın Emek Pazarındaki esnaflarla bir araya gelerek, kadın esnafların emeğini görünür kılmak ve kadın istihdamına katkı sağlamak için kurulan Kadın Emek Pazarında satılan ürünleri Mahallerde stant kurarak sergilemeyi planlıyor.

Kadınların sorunlarını dinleyen Başkan Acar; kadın esnafların emeğini Mahallelere taşıyacaklarını dile getirerek, Buna göre kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerinin daha fazla kitleye ulaşmasını hedeflediklerini açıkladı.

Başkan Acar; "Kadınlarımız, ekonomik özgürlüklerini elinde tutmalı, toplumda ve aile içinde dezavantajlı konumdan çıkıp, kendi ayakları üzerinde durmalı. Bizde bu durumu iyileştirmek adına kadınlarımız için bölgede ilk olan kadın emek pazarı kurduk. Bu konuda hiç bir desteği esirgemediğimiz kadınlarımızın her zaman yanında olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum. Her hafta, büyük emekle hazırladıkları ürünleri bir Mahallemizde stant açarak sergilemeyi planladığımız, özellikle pandemi sürecinde zarar gören ve  şehrimizin kalbi olan esnafımıza destek olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Bu hafta Pazar günü, Çiftepınar Mahallesi Mustafa Alpdoğan Caddesi 1 No’lu Sağlık Ocağı arkasında bulunan Ali Dülek Parkı’nda kurulacak Kadın Emek Pazarına bütün halkımız davetlidir...

Yorum Ekle