SON DAKİKA

Doğubayazıt'a Işıltılı Bir Gelecek: İSIYAD'ın Muazzam Projesi

09 Ocak, 2024 07:03 Güncelleme: 11 Ocak, 2024 23:57 Doğubayazıt'a Işıltılı Bir Gelecek: İSIYAD'ın Muazzam Projesi

İSIYAD İş Adamları Derneği Doğubayazıt'ta faaliyet gösteren Klas Eldiven Fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Ağrı temsilcisi İbrahim Aslan ve Rojhat Ceylan'ın liderliğindeki İSIYAD ekibi, Doğubayazıt için gerçekleştirmeyi planladıkları karma sanayi projesini paylaştı.

Bu muazzam proje, sadece bir sanayi girişimi değil, aynı zamanda bölgenin ekonomik ve sosyal dinamiklerine katkı sağlayacak önemli bir adımı simgeliyor. Klas Eldiven yöneticiler; "Üreticiler olarak, iş adamları derneğinin bizi ziyaret ederek sorunlarımızı dinlemesi ve çözüm sunmaya yönelik kararlılığı, gelecekteki başarı için umut verici bir adımdır" dediler.

Ziyaretleri sırasında İSIYAD temsilcileri, Doğubayazıt'ın potansiyelini ve bu projenin bölgeye katacağı değerleri detaylı bir şekilde anlattı. Doğubayyazıt'lı üreticiler, bu çaba ve işbirliği ruhu karşısında büyük bir memnuniyet duydu.

İSIYAD ekibine, üreticileri ziyaret edip sorunlara kulak verip çözüm önerileri sunmaları için teşekkür ettiler. Bu değerli ziyaretler, sadece bir dernek ile üreticiler arasındaki etkileşimi değil, aynı zamanda bölge ekonomisinin ivme kazanmasına katkıda bulunacak büyük bir projenin başlangıcını simgeliyor. Gelecekteki başarılar için umut dolu bir adım atıldı...


Yorum Ekle