SON DAKİKA

Doğubayazıt T.S.O. Başkan Adayı Abdullah İlhan'dan Yeni Açıklamalar

03 Nisan, 2022 21:38 Güncelleme: 03 Nisan, 2022 21:38 Doğubayazıt T.S.O. Başkan Adayı Abdullah İlhan'dan Yeni Açıklamalar

 Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Abdullah İlhan sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi;

Doğubayazıt yer üstünde bir hazinedir. Bu var olan bir nimettir. Doğası, Tarihi ve İnanç Turizmi. Bu değerler dışında, üretim yeri Ağır Sanayi yeri bu farkındalığı da yapılmalıdır, yapmayan seçilmiş temsili kimlikleri kullananlar bu var olan ihtiyaçları yapmakta çaba sarf etmeseler, Allah'a nasıl hesap verecekler?

Bismillah diyerek buradan başlayalım Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi odası Başkanı oldum diyelim. Yapacaklarımı şu şekilde belirtmek isterim;

 1) Doğubayazıt sanayileşecek. Devlet fiziki yer ve arsa bedava veriyor.

2) Devlet %60 ile %80 üretim yapan firmalara makina yardımı ve  hibe olarak para yardımı yapıyor bu tür imkanları odamız yardımı ile üyelerimizi bilgilendirip teşvikler sağlayacağız. 

3) Doğubayazıt serbest sanayi bölgesi hakını alacak ve almalı. 

4) Doğubayazıt ulusal medyada kendi konumunun stratejik önemini ve üretimini ihraç ederek devlet politikası ile anlatacak.

5) Normal malum ürünlerin reklamları gibi; oda bütçesi ile Doğubayazıt dez avantajını ulusal medyada  tanıtımını reklam ile yapcak.

6) Üretici firmalara, özelikle uzak iller olan Edirne, Kayseri gibi yerlerdeki üreticileri çağırarak, buyrun burada nakliye avantajı var. Burası sizin için hazine, özelikle hafif  cips tarzı ürünlerin üreticileri Asya'dan dönüş yapan tırlar yol yakıt masrafı ile her tarafa dağıtacak. 

 7) Yakın mesafede 4 ülke ile karşılıklı fuar şeklinde iş adamları ile tanışma ve buluşturmaya imkanı sunmayı çabalayacağım. 

8) Özelikle Dünya ambargosu var iran üzerinde, İran'ın  plastik ham madde zengini imkanı ile evde, işte ve dışarıda kulanan plastikleri Doğubayazıt üzerinde üreticiye avantajı ile herkesi iknaya çalışacağım. Bu ambargosu olan ülkelere belki ürün satmaya cazip imkanlarla kullanırız. Çok işler var. çok.

9) Ticari bayi sistemi olan üyelerimize, Bayilerden alıp sattığı ürünleri, odamızın destekleri ile, kendi üretiminine destek vererek hemşehrimizi cesaretlendirip desteği bizden alacak inşallah.

10) Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası görevini aldığımız zaman fedakarlık çabasını üzerimize alarak gerekirse oda üyelerimizden aidat ücreti istenilmiyecek. 

11) Amacımız yeterki insanlarımıza istihdam fırsatları yaratmaktır. 

12) Girişimcinin her türlü bilgi, fuarlara katılımı vb ne varsa üzerimize düşen ne varsa yapılacak. Daha da başarı elde edilecek işler varsa kendilerine önerilerde sunularak yardımlar yapılacak. 

13) Ben Odamız için en hayırlınızım; insanlara hayırlı olan inancım ve itikatimle bu yola girdim. Benim geçmişte böyle benzer sıfatım vardı.(il encümeni) canlı veya her türlü Şahitlik edecek kaynaklarım vardır. hiçte tevazu olamam, bu konuda paydaşlarla ben milletvekili gibi hizmet  yaptım. Sosyal medyamda  her şey var .

Uykuda olanı uyandırmak kolay. Ama uykuya yatanı uyandırmak zordur. Bu ata sözünü hatırlamak lazım. Muhalif olacak, seven gibi sevmiyenimizde olacak. Her şey ortada. 

Biz Hz. Nuhun şehrinde hayat bulduk, Siz Üreticiler olarak bu şehre hayat verin. 

Şehrimizin her tarafı neden gabrika Olmasın. Neden üretim yok diyenlerede Siz Cevap vereceksiniz. 

Sanayi Hamlesi Bu Ramazanın Günlerinde Ticaret ve sanayi odası Başkan Aday Adayı Olarak Başladık Sayalım. 

Unutmayın işini seven ve işin hakını veren başarı kaçınılmaz bir haktır.Tecrübedir ve sonuçtur. Nasip varsa tabii Mutlaka sonuç  alabiliriz.

Sizden Benim Yapmak İstediğim Güvenerek bir Şans Vererek Başlayın. Siz Benim Daha Önce Yaptıklarım referansım, bu Seferde Yapacaklarımı İtibar Ettiğini Kısır Döngüye , Aday Arkadaşlarımada Yakınlık (akraba v.b) Duygusuna Kapılmadan  Benim Bu Enerjimi Öz Güvenimi Heba Etmeyin. İnsanlar Kazansın, Şehir Kazansın. Siz, Biz Hepimiz Kazanalım. 

NOT 

Benimle beraber hareket edenlerede şunu söyledim, benim hırsızlığımı tesbit ettiğiniz anda deşifre etmesseniz münafığın önde gidenisiniz. Biz yük olan ne varsa kaldıracağız. Mükellefin yükünü alıp, şeffaf ve şerefli işler çıkartacağız inşallah... 

Yorum Ekle