SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT HALKIN SESİ GAZETESİ 18.YILINDA...

Halkın Sesi Gazetesinin kuruluşun 18 yıldönümde ilkelerinden taviz vermeden inandığı doğruları yazarak halkımıza hizmete devam edecektir. 01 Şubat, 2019 01:08 Güncelleme: 01 Şubat, 2019 01:08 DOĞUBAYAZIT HALKIN SESİ GAZETESİ 18.YILINDA...

Sizin gazeteniz olan HALKIN SESİ GAZETESİ yayın hayatına 1 Şubat 2002 yılında, yani 18 yıl önce başladı

 HALKIN SESİ GAZETESİ yayın hayatının 4 yılına aşkın bir sürede 15 günde bir çıktı. Daha sonra HALKIN SESİ GAZETESİ Baran Ofset ve Matbaacılık Tesislerini kurduk.

  Böylece yayın hayatına günlük olarak devam etmekteyiz. Gazetemiz çıkış tarihinden bugüne kadar hep halkın yanında, onun sesi, gözü ve kulağı olmuştur. Özellikle bölge sorunlarını dile getirerek çözüm noktasında önerileri sunmuşuz. Ve halen de bu konudaki gayretlerimiz devam etmektedir.

 Gazetemizin tek amacı bölgenin sorunlarını dile getirirken asla ve asla objektif kurallardan sapmadan hiç kimsenin ve hiçbir gücün güdümüne girmeden tarafsızlık ilkeleri içerisinde hareket etmiş olup, bundan sonra da halkımızdan aldığımız sonsuz güçle bu konumumuza devam edeceğiz. Olayların çözümü noktasında cesaretle yılmadan çabalarımız olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecektir. Toplumsal konuları dile getirmekte asla ve asla yılmayacağız.

 Çünkü, HALKIN SESİ GAZETESİ, Halkın Sesi'dir.

 Tesislerimiz 2013 yılında kuşe ve sade baskı yapan dijital  araçlarla donatılarak YENİLENMEK SURETİYLE renkli basım işleri de yapmaya başlamıştır.

  Halkın Sesi Gazetesinin kuruluşunun 18 yıldönümde ilkelerinden taviz vermeden inandığı doğruları yazarak halkımıza hizmete devam edecektir.



Yorum Ekle