SON DAKİKA

Doğubayazıt DEVA Partisi İlçe Teşkilatı Görevlendirmesi yapıldı

08 Ocak, 2021 08:01 Güncelleme: 08 Ocak, 2021 08:01 Doğubayazıt DEVA Partisi İlçe Teşkilatı Görevlendirmesi yapıldı

Haber : Hamza Salman

Doğubayazıt'ta geçtiğimiz günlerde ilçe  kongresini yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) bugün İlçe Teşkilatında görev alan kişileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Yapılan Görevlendirmelerde, İlçe Başkanı Erhan Özer, Teşkilat işleri başkanlığına Celal Yavuz, Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığına İbrahim Yassuboğa, Seçim İşleri Başkanlığına Bayram İlbuğa, İdari ve Mali İşler Başkanlığına Selahattin Akkuş, Kadın Çalıştayı Başkanlığına Fatma Uğurlu, Gençlik Çalıştayı Başkanlığına Mehmet Karaman, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Çetin Tanrıkulu, Ekonomi İşleri Başkanlığına Osman Kandemir, Eğitim, Sağlık İşleri Başkanlığına Adem Sarıkaya, İnsan Kaynakları ve Eğitim Başkanlığına Habib Karaman, Bilgi ve İletişim Başkanlığına Mehmet Nedim Karaca, Kültür Sanat Çalıştayı Başkanlığına Mehmet Uçar, Yerel Yönetimler Başkanlığına Yusuf tilaver ve İlçe Sekreteri Görevine Mehmet Sait Eryılmaz getirildi.


DEVA Partisi İlçe Başkanı Erhan Özer; "Memleketimize hayırlı olsun. Daha önce siyasete girmemiş, siyaseti kirletmeyen ve siyasetin kirletmediği bir kadro ile geliyoruz. Allah utandırmasın" dedi. 


Yorum Ekle