SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi ‘’Halk Günü’’ Buluşmaları devam ediyor

31 Temmuz, 2022 09:46 Güncelleme: 31 Temmuz, 2022 09:46 Doğubayazıt Belediyesi ‘’Halk Günü’’ Buluşmaları devam ediyor

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Göreve geldiği günden bu yana devam eden ve her Çarşamba günü olarak belirlediği ‘’Halk Günü’’ buluşmaları ile makam kapılarını tamamen vatandaşa açarak ‘’HALKIN BELEDİYESİ’’ olduğunu gözler önüne serigiliyor.

Her bir vatandaş ile özel olarak ilgilenen Başkan ACAR’ın bu haftaki misafirleri, adeta belediyeye akın etti.

ZİYARETÇİLERİN ÇOĞUNUN KADIN OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

Her fırsatta Mahallelere davet edilen ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan ACAR, Çarşamba günü tüm vatandaşları makamında ağırlarken, ziyaretçilerin çoğunun kadın olması dikkat çekti.

"Kadın gelişirse toplum ancak o zaman özgürleşir’’ Sloganıyla vatandaşların aile yapısına dokunan, sosyal faaliyetler ve Eğitimlerle bu konuyu pekiştiren Belediye Başkanı Yıldız Acar; ‘’Eğer ki halk sayesinde oturduğumuz makamlar ve mevkileri yine aynı şekilde halka açarsak, ancak o zaman katılımcı bir Belediye, gelişen bir şehir ve o şehrin Belediyesi oluruz. Bize her ne kadar Bugünün tatlı yorgunluğu kalsa da vatandaşlarımızı burada görmekten gayet memnunuz.  Her Çarşamba Halk gününde vatandaşlarımızın buraya akın etmesi ve bizimde yardımcı olabilmemiz bize güzel duygular yüklüyor.  Özellikle ziyaretçilerimizin çoğunun kadın olması, her geçen gün gelişen bir toplum olduğumuzun en büyük sebebidir. Bununla birlikte vatandaşa Yardımcı olabilmek adına ekiplerimiz 7/24 halkla iletişim halinde.  Buradan halkıma sesleniyorum. En ufak sorununuz da, makamımızın ve kurumumuzun kapısı sizlere sonuna kadar açık. Buyurun gelin’’ dedi.


Yorum Ekle