SON DAKİKA

Belediye Spor'un Bugün Saat 14.00'da Maçı Var

16 Ekim, 2021 09:27 Güncelleme: 16 Ekim, 2021 09:27 Belediye Spor'un Bugün Saat 14.00'da Maçı Var

Doğubayazıt belediye Spor, 2021-2022 sezonu için  yeni bir oluşuma giderek yaptığı transferlerle 31 Ekim'de başlayacak olan BAL Ligi sezonuna çok iddiali hazırlanıyor.

Doğubayazıt'ı bölgesel amatör lig 3.Grupta temsil edecek olan Doğubayazıt Belediye Spor, sezon öncesi hazırlıklarına başladı. İlk hazırlık maçını geçen hafta  Iğdır Es Spor ile yaparak  3-1 galip gelirken, bugün ki  rövanş maçına Iğdır Es Sporu konuk edecek.

Belediye Başkanımız Yıldız Acar ve yönetimininde konuk olduğu antrenman da takımın moral ve motivasyonu göz doldurdu. 

Başkan Acar; "Öncelikle; sporun dostluğu ve kardeşliği ön planda tuttuğu, binlerce taraftarın tek yürek olduğu bir aktivitedir. Doğubayazıt Belediyesi her alanda olduğu gibi bu sosyal etkinliklerle de projelerini hayata geçirmeye devam edecektir. Asıl amacımız, gençlerimizi asosyal yaşamdan, özellikle çağın belası olan uyuşturucu maddelerden ve kötü alışkanlıklardan arındırmaktır.  âdeta gençlerimizin ve çocuklarımızın etrafını saran bu denli  olumsuz oluşumları bertaraf etmek ve  sosyal etkinliklerle sağlıklı nesiller yetiştirmek önceliğimiz olmalıdır. Sağlıklı, iyi düşünen ve gelecek vadeden gençlerimizi bu tür sentetik maddelerden uzak tutalım. bugün oynanacak maçta dostluğun kazanması dileği ile takımımıza ve teknik heyete başarılar diliyorum" dedi.

Cumartesi Saat 14:00'da Doğubayazıt ilçe stadyumunda oynanacak hazırlık maçına bütün Halkımız davetlidir.


Yorum Ekle