SON DAKİKA

Başkan Yıldız Acar ve Yönetimi Basınla Buluştu

09 Ocak, 2022 11:49 Güncelleme: 09 Ocak, 2022 11:49 Başkan Yıldız Acar ve Yönetimi Basınla Buluştu

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ve Yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ağrı genelindeki Gazeteciler ile buluşarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü önceden kutladı.

Yaklaşık 15 gazetecinin katıldığı, Beyzade Cafede gerçekleşen yemekli toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yıldız Acar Konuşmasına gazeteciler gününü kutlayarak başladı. Seçildiği günden bu yana geçen süreçte yaptığı hizmetleri ve yapacakları projeleri slayt gösterimi ile gazetecilere anlattı. 

Belediye Başkanı Acar, birçok projenin devam ettiğini bir çoğunun hayata geçtiğini ifade ederken sözlerine şu şekilde devam etti; ’Öncelikle siz değerli basın mensubu arkadaşlar ile burada bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler fırsat buldukça; bu değerli mesleği icra eden basın mensubu arkadaşlarla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Basın, doğruları gün yüzüne çıkaran, kamuoyunun menfaatini gözeten değerli bir meslektir. Ne yazık ki bu kutsal mesleği çıkar ve menfaati doğrultusunda farklı bir rant kapısı görenler, sağdan soldan duydukları ile kamuoyunu zehirlemeye çalışıyorlar. Eline bir çubuk ve bir telefon alan, teknolojinin verdiği kolaylıklarla bu kadim mesleği kirletmeye çalışsalar da,  bu büyük oluşuma zarar veremediklerini görüyoruz. Bugün burada bulunan bölgemizin ve şehrimizin değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar, bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Yorum Ekle