SON DAKİKA

BAŞKAN TAŞDEMİRDEN, BASIN AÇIKLAMASI

BAŞKAN TAŞDEMİRDEN, BASIN AÇIKLAMASI 10 Ekim, 2015 07:45 Güncelleme: 10 Ekim, 2015 07:45 BAŞKAN TAŞDEMİRDEN, BASIN AÇIKLAMASI

“Kamuoyuna Duyrulur Bir aya yakın bir süredir Ağrı AK PARTİ İl başkanının istifası nedeniyle boşalan İl başkanlığına aday oldum, Şahsımla Birlikte aday sayısı 6 idi Aday olan her arkadaşım benim gibi, kendisi adına mücadelesini sürdürdü.

 

Bu süre zarfında şahsıma desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarıma, Ağrı'daki Sivil Toplum Kuruluşlarına, Kanaat önderlerine, İl Dışından destek veren dostlarıma, Basın mensubu arkadaşlara, İl ve İlçelerde Destek vermiş herkese şükranlarımı sunarım.

 

Bizler Kadere ve Davamıza inanmış kişileriz; hayatımızdaki diğer işler gibi, Ağrı il başkanlığının da nasip işi olduğuna kanaat getirmişiz. Genel merkezimiz, bizleri Ankara'ya çağırarak Teşkilat Başkanımızın Başkanlığında adayları mülakata tabi tutarak adayları belirlemeye çalıştılar ve aramızda Sayın Kemal ATMACAYI İl Başkanı olarak atadılar.

 

Kendisine hayırlı uğurlu olmasını dilerim Allah'ım hayırlı ve güzel hizmetler yapmasını nasip etsin kendisine.

 

Ve Bazı insanlar kendilerince bizim için olumsuz olduğuna inanmış ve buna kendilerinin sebep olduğunu düşünmüş olabilirler; ama Kaderin üstünde Bir Kader olduğunu unutmasınlar, Allah'ım nasip etmediği için olmamıştır, Bizim için koşul ve izin budur bundan ötesi yalandır.

 

Ve şunu bilsinlerki O'nun izni olmadan yaprak dahi kıpırdamaz! Ayrıca H. Kemal ATMACA abimizi canı gönülden tebrik eder, bu kutsal dava için nefesimiz yetinceye kadar beraber mücadele edeceğimizi siz değerli Kamuoyunun bilgilerine sunarım.”

Yorum Ekle