SON DAKİKA

Başkan Acar Türkiye'de Yılın Belediye Başkanı Seçildi

13 Eylül, 2021 05:43 Güncelleme: 13 Eylül, 2021 05:43 Başkan Acar Türkiye'de Yılın Belediye Başkanı Seçildi

Haber: Hamza Salman

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Kent & Başkan Haber Dergisi tarafından 2021 yılının, “Yılın Belediye Başkanı” seçildi. 

Malatya'da düzenlenen ödül töreninde, Kent & Başkan Haber Dergisi tarafından 2021 yılının “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Belediye Başkanı Acar, plaketini Malatya Belediye Başkan Selahattin Gürkan’dan aldı. Başkan Acar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, “hepinizi saygıyla selamlıyorum, öncelikle bu ödülü çok anlamlı buluyorum, bu ödülü halktan aldık, arkasına halkın gücünü ve desteğini alamayan hiç kimse bir adım ileriye gidemez, evet bizler doğunun en doğusunda dezavantajlı gruplar olarak öncelikle kadınlar dezavantajlı gruplar olarak biliniyoruz, tabi şehrimizde bulunan özel durumlu insanların engelsiz bir yaşam sürdürebilmeleri için bu projeyi geliştirdik özellikle özel durumu olan dul kadınlarımız, yaşlı çiftlerimiz, engelli kardeşlerimiz için bu projeyi geliştirdik ve bu gün bu ödüle layık görüldük, buradan tekrardan engelsiz bir yaşam dileyerek hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da; “Belediye Başkanımızı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. 2021 yılının, yılın Belediye Başkanının bir bayan olması bizleri ayrıca mutlu etti. Belediye Bakanımız Sn. Yıldız Acar’ın çalışmalarını taktirle takip edip, herkesin gönlünde taht kurduğunu gördük, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


Yorum Ekle