SON DAKİKA

Bakan Karaismailoğlu Ağrı'da

24 Eylül, 2021 12:23 Güncelleme: 24 Eylül, 2021 12:23 Bakan Karaismailoğlu Ağrı'da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu,  yapımı süren Hamur- Tutak- Patnos Karayolunda incelemelerde bulundu.

Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Karayolu projesi kapsamında, Tutak’ta proje kapsamında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Vali Dr. Osman Varol ve beraberindeki heyet, şantiyede yetkililerle çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Çalışma toplantısının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ağrı'da hayata geçirilen projeler ile halihazırda yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları hakkında basın açıklamasında bulundu. 

Tutak’ta 335 metre uzunluğunda, 42 metre yüksekliğindeki viyadüğün yapımı sürerken proje kapsamında 17,3 kilometre uzunluğundaki asfalt (BSK) çalışmaları menfez, taş duvar ve toprak işleri devam etmektedir.

Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Karayolu projesinin tamamlanması ile Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni birbirine bağlayacak yeni, kısa ve güvenli karayolu vatandaşların hizmetine sunulacaktır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım ve haberleşme yatırımlarında doğu illerinin hiçbir zaman batıdan geri kalmadığını belirtti.


Yorum Ekle