SON DAKİKA

AĞRI’DA RECORDS SPORT ACADEMY HAZIRLIK KURSLARI AÇILDI

Ağrı il merkezinde BESYO, POMEM ve Askeri Okullara öğrenci hazırlamak üzere Records Sport Academy Hazırlık Kursları açıldı. 13 Ocak, 2021 08:38 Güncelleme: 13 Ocak, 2021 08:38 AĞRI’DA RECORDS SPORT ACADEMY HAZIRLIK KURSLARI AÇILDI

Ağrı İl Merkezinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarının Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon bölümlerine, Polis Meslek Yüksek Okullarına ve Askeri Okulların özel yetenek sınavlarına öğrenci hazırlamak üzere hizmet verecek olan Records Sport Academy Hazırlık kursları açıldı. 

Kurslarla ilgili bilgi veren Antrenör Recep Gündüz, “Kurslarımıza katılacak öğrencilerimize profesyonel düzeyde eğitimler vererek, sporcu sağlığı ön planda tutup geleceğin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerini, Antrenörlerini ve Spor yöneticilerini yetiştirmek amacıyla bu hazırlık kurslarını açtık. Amacımız ilimize hizmet vererek öğrencilerimizi spor okullarına kazandırmak istiyoruz. Öğrencilere bizimle rekorlara koşmalarını teklif ediyoruz.” dedi.

Kurs kayıtlarının başladığını ifade eden Antrenör Gündüz, pandemi sürecinin durumuna göre saha idmanlarının başlayacağını ifade etti.

 

Recep Gündüz Kimdir?

 

1991 Ağrı Merkez doğumludur. İlk, orta ve liseyi Ağrı ilinde okudu. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümünü Birincilik ile bitirdi. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve Antrenman Anabilim Dalında Yüksek lisansına devam etmektedir. Gündüz, aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonunda Klasman Hakemi olarak görev yapmaktadır. Tenis de 3. Kademe antrenörlük belgesine, Badminton’da 2. Kademe antrenörlük belgesine sahip olup, Curling Federasyonu Ağrı İl Temsilcisi olarak görev yapmaktadır. 

Yorum Ekle