SON DAKİKA

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Engelliler Haftası nedeniyle İlk Umut Bakım Merkezine ziyarette bulundu

12 Mayıs, 2022 16:13 Güncelleme: 12 Mayıs, 2022 16:13 Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Engelliler Haftası nedeniyle İlk Umut Bakım Merkezine ziyarette bulundu

Bir araya geldiği özel gereksinimli vatandaşlarla hasbihal edip pasta kesen Vali Varol, bakıma muhtaç vatandaşlara  yönelik hizmet veren kurumda incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Ziyaretleri sırasında Vali Varol; ekonomik, sosyal, kültürel ve toplumsal hayata etkin bir şekilde katılmaları amacıyla hayata geçirilen yasal düzenlemeler ve devlet hizmetlerinde kaydedilen gelişmeler sonucunda özel gereksinimli bireylerin engel tanımadan spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar her alanda büyük başarılara imza attıklarını ifade etti.

Kurum yetkilileriyle çalışma toplantısı gerçekleştiren Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, merkezde kalan özel gereksinimli vatandaşlara sevgi ve saygı ortamında aile sıcaklığı sağlayan kurum yetkililerine kolaylıklar dileyerek ziyaretini tamamladı.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Şafi Erim eşlik etti

Yorum Ekle